CAMT.053 import

ingevoerd op 19-04-2019

Voor veel bedrijven is het importeren van bankafschriften dagelijks werk. Zeker als uw administratie meerdere banken kant, of meerdere bedrijven kan dit een tijdrovend werkje zijn. De module CAMT.053 import van DSA Global Solutions is dan zeker iets voor u!

Met deze module kunt u op de site van uw bank één exportbestand maken, dat u ook in één keer in Microsoft Dynamics NAV of Microsoft Dynamics365 Business Central kunt importeren. Vervolgens ziet u op één scherm voor welke administraties er afschriften zijn geïmporteerd. Dit kunnen meerdere administraties zijn, en het kunnen ook meerdere afschriften van meerdere banken zijn. Door per administratie de afschriften te verwerken worden alle mutaties voor die administratie in één keer verwerkt tot een bankboek. Hierbij heeft u nog de keuze om (als het bestand meerdere afschriften voor dezelfde bank bevat) deze samen te voegen tot één afschrift, of ook te splitsen, zodat de afschriftnummering overeenkomt met die van de bank. Als een afschrift regels bevat die afkomstig waren van een door uzelf opgestuurde betaalopdracht, worden deze bij het importeren herkent en duidelijk herkenbaar aangegeven.

Prettig om te weten is dat er voor de module geen enkel standaard object gewijzigd is, de module draait dan ook zonder problemen op elke versie van NAV vanaf versie 2013!

Meerdere van onze eigen klanten en klanten van andere NAV-partners (en wij zelf!) gebruiken de module inmiddels naar grote tevredenheid. Indien u hierover meer informatie wilt, neemt u dan gerust met contact (http://www.dsa-gs.nl/bv-29324-1/bedrijven/dsa_global_solutions_bv_hoofddorp.html) ons op.