GS Project

ingevoerd op 17-05-2019

Microsoft is op zijn zachtst gezegd altijd nogal vaag over de precieze doelgroep van de projectenmodule die sinds jaar en dag deel uitmaakt van de standaard functionaliteit van Navision/NAV/Business Central 365. En wie er wel eens serieus naar gekeken heeft kan dat wel begrijpen ook. Daarom heeft DSA Global Solutions sinds jaar en dag zijn eigen projectenmodule, GS Project genaamd.

Met de module GS Project kunt u dingen die u met de standaard projectenmodule niet kunt. Voorbeelden daarvan zijn:

- meerdere klantorders combineren en beheren binnen één project

- meerdere budgetten beheren binnen een klantorder of binnen een project, inclusief budgetgoedkeurings aanvragen en -bedragautorisatie

- weekstaten maken en goedkeuren, met inzicht in het budget en boekingsautorisatie

- werken met  factuursjablonen voor de facturatie

- prolongeren en factureren van ’recurring revenue’

- met één druk op de knop alle projecten factureren

- vanaf het hoofdmenu inzicht in nogm te factureren werkzaamheden

- aparte submodules voor o.a. het verwerken van facturen voor inleenkrachten, projectwaardering, budgetgoedkeuring, verlofurenadministratie

- een geïntegreerde web-app voor het invoeren van weekstaten

Onze doelstelling bij het ontwikkelen van GS Project is vanaf het begin altijd geweest: als de kosten geboekt zijn, zijn de cijfers gereed!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van ERP-software aan projectgestuurde organisaties mag u erop vertrouwen dat onze software doet wat hij moet doen. Bent u op zoek naar software om uw projecten financieel te managen? Neemt u dan gerust contact (http://www.dsa-gs.nl/bv-29324-1/bedrijven/dsa_global_solutions_bv_hoofddorp.html) met ons op.